Ons bestuur en onze leden aan het woord.

Als bestuurslid en voormalig fractie-assistent van GB Apeldoorn, ben ik al jaren actief voor de belangen van onze inwoners. Ik ben nauw betrokken geweest bij de inspraak over het AZC-beleid en wat ik daar heb gezien en meegemaakt, raakt aan het onwaarschijnlijke. Inspraak van burgers wordt in onze gemeente absoluut niet serieus genomen en verdwijnt op slinkse wijze in dikke rapporten om uiteindelijk vergeten te worden. Het moet beter met de inspraak in onze gemeente, daar sta ik voor.

 

Rolf van Zutphen

Apeldoorn


Over vervelende ervaringen met de gemeente Apeldoorn kan ik helaas een boek schrijven. Wij hebben een dochter die constant zorg nodig heeft en dat doen wij vanuit huis. Die zorg leidt tot een hoge energierekening. Via GB Apeldoorn zijn we superfijn geholpen bij het doorlopen van een beroepsprocedure, omdat onze aanvraag voor een energietoeslag werd afgewezen. GB verdient daarvoor een dikke pluim en dat geldt ook voor de persoon die ons heeft bijgestaan. GB is een echte mensenpartij.

 

Edwin van Werven

Apeldoorn


Als jong gepensioneerde draag ik een warm hart toe aan GB Apeldoorn. Ik ben al enige jaren lid en wat ik zo waardeer in GB is hun open communicatie en oprechte aandacht voor mensen. Steeds meer mensen leiden onder de energiecrisis en de enorme inflatie en ik maak me ook erg ongerust over de kwaliteit van de zorg in onze gemeente. We hebben nieuwe en vooral lokale politiek nodig om dit aan te pakken, want de zittende macht laat veel teveel het oor hangen naar landelijke partijen.

 

Greet van Milgen

Loenen


Ik heb jarenlang in de horeca in Apeldoorn gewerkt en heb ontzettend veel toestanden met de gemeente gehad in die jaren. En met mij nog vele andere horeca-collega's. Het wordt kleinere ondernemers erg moeilijk gemaakt om een normale boterham te verdienen en er is helaas weinig tot geen ruimte om de creativiteit van ondernemers in Apeldoorn de ruimte te geven. Precies die dingen doen die inwoners leuk vinden en zo waarderen, het wordt verstikt door regels. GB Apeldoorn strijdt daartegen.

 

Daniëlle Voormeeren

ApeldoornAls docent basisonderwijs en voormalig docent in het speciaal onderwijs, kom ik graag op voor onze kinderen in Apeldoorn. Ik maak me best zorgen over de kwaliteit van het onderwijs, maar ook de jeugdzorg in onze gemeente. Er gaat zoveel mis en dat is vaak niet nodig. Als de politiek beter zou luisteren naar de mensen die het echte werk doen, dan kunnen we met elkaar mooie stappen voorwaarts zetten. Als GB-lid zie ik bij GB de wil om te verbeteren en krijg ik ruimte om mijn visie te delen. 

 

Margreet Smit

Apeldoorn


Ik heb bij GB Apeldoorn vóór en tijdens de verkiezingen in 2022 de jongerenorganisatie mogen begeleiden. Dat was een geweldige tijd, waarbij we binnen GB ons eigen verkiezingsplan mochten schrijven. Serieuze politiek combineren met gezelligheid en de frisse blik van jongere generaties. Door mijn carrière heb ik de werkzaamheden voor GB Apeldoorn even op een laag pitje staan, maar de vlam blijft branden. Zodra er ruimte is, gaat het gas erop en laat ook de jeugd zich weer horen in onze gemeente.

 

Melvin Veldhuis

Apeldoorn