Crowdfunding voor gedupeerden.

Het komt helaas regelmatig voor dat Apeldoornse inwoners door handelingen van ambtelijke instanties, zoals de fiscus of onze gemeente, in uiterst slechte situaties terecht komen. Als meest aansprekende voorbeeld is dat natuurlijk het toeslagenschandaal.

 

De rol van de gemeente is daarin cruciaal. De gemeente behoort het vangnet te zijn om slachtoffers uit diepe problemen te houden. Als de gemeente vervolgens niet thuis geeft is er het klokkenluidersloket van GB Apeldoorn.

 

Om een slachtoffer te helpen volgens onze procedure in het klokkenluidersloket worden kosten gemaakt. Ongeveer € 300,00. Soms hebben slachtoffers niet de financiële middelen om dit bedrag te betalen. Voor die zaken biedt GB dit crowdfundingsplatform aan.

 

Op deze pagina kun je een financiële bijdrage leveren om een mede-inwoner in nood te helpen. 

 

Hoe werkt het?

  • Hieronder vind je de lopende crowdfundacties. Wil je dit slachtoffer financieel ondersteunen? Vul dan het formulier in.
  • Je bepaalt zelf je bijdrage.
  • Zodra er voldoende geld binnen is, sluit GB de crowdfundactie op deze pagina. Zo wordt voorkomen dat er teveel geld wordt opgehaald. 
  • Via onze Facebookpagina houden we iedereen op de hoogte van een zaak, dus volg ons daar ook.
  • Je ontvangt van het slachtoffer een tikkie voor het door jou opgegeven bedrag, zodat het slachtoffer de kosten kan betalen.
  • GB Apeldoorn houdt de regie, zodat alles netjes en eerlijk verloopt. 

Lopende crowdfundacties.

Op dit moment zijn er geen projecten.


Jouw financiële bijdrage.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.