Het GB Klokkenluidersloket

Echte verandering komt vaak pas tot stand als er voldoende aandacht voor is. GB Apeldoorn vindt het belangrijk dat inwoners die in problemen komen, door toedoen van onze gemeente, worden gehoord. Daarom zijn we gestart met het GB Klokkenluidersloket.

 

Wat we voor je doen.

Ben jij slachtoffer van gemeentelijke systemen? Of heb jij een zaak die niet de aandacht krijgt die het verdient en is dit in het belang van het welzijn van onze inwoners? Dan vragen we je jouw zaak te melden via onderstaand formulier.

  • We nemen eerst telefonisch contact met je op om jouw zaak te beoordelen.
  • Er wordt een afspraak met je gemaakt, waarin in twee uur jouw zaak wordt geïnventariseerd.
  • Op basis van het persoonlijke gesprek wordt een artikel geschreven over je zaak. Omdat we volgens het hoor/wederhoor principe werken, zoeken we ook contact met de tegenpartij.
  • Je artikel wordt op de Facebookpagina van GB Apeldoorn geplaatst en ook via een Facebookadvertentie gepromoot in de regio Apeldoorn. Het verwachte bereik daarvan is tenminste 50.000 inwoners.
  • Onze Facebookpagina heeft al meer dan duizend volgers, die ook jouw artikel kunnen delen in hun eigen netwerken.
  • We plaatsen het artikel ook op onze website, die veel wordt bezocht, o.a. omdat we doorlopend deze film via social media promoten.
  • Tegelijkertijd wordt het artikel naar alle raadsleden en wethouders gestuurd, met het verzoek de zaak op de agenda van de raadsvergadering te zetten.
  • Bij zaken die het algemeen belang groots raken, wordt ook een persbericht over de zaak naar alle lokale media verzonden.

 

De kosten.

Omdat GB Apeldoorn een lokale politieke partij is, ontvangen wij geen enkele subsidie vanuit Den Haag of vanuit de gemeente Apeldoorn. Daarom brengen wij een vast bedrag van € 300,00 in rekening om jouw zaak professioneel te behandelen en te publiceren. In dit bedrag zitten alle bovenvermelde kosten, ook die voor de Facebookcampagne.

 

Ons bestuurslid Jeffrey Leichel verzorgt de gehele behandeling van je zaak. Hij is communicatiestrateeg, auteur van drie boeken en heeft veel ervaring met het snel tot de kern doordringen van een zaak en die te vertalen naar een duidelijk en scherp artikel. Uiteraard wordt pas tot publicatie overgegaan als de tekst definitief door jou is goedgekeurd.

 

Geef je de voorkeur aan anonimiteit bij publicatie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

Tip! Als dit een groot bedrag voor je is, vraag dan aan mensen in jouw omgeving, die begaan zijn met jouw zaak, om je te sponsoren.

 

Voor inwoners die het te betalen bedrag niet bij elkaar kunnen krijgen, gaan we samen in overleg of we hier een oplossing voor kunnen vinden. Geef dit s.v.p. aan in het aanvraagformulier.

 

Meld je zaak aan

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.