Volg onze campagne op de voet

Beste inwoners van Apeldoorn,

 

Volg hier onze dagelijkse activiteiten tijdens de campagne. Samen met een geweldige groep mensen werken we keihard om voor jouw belangen op te komen.

 

Kies jij ook voor échte verandering? Voor het respecteren van Grondrechten en Burgerbelangen? Dan zijn wij jouw partij.

 

 

Antoon Huigens: lijsttrekker GB ApeldoornAdvertenties in Stedendriehoek

2 maart 2022

 

Vandaag in de Stedendriehoek twee halve pagina's van GB. De komende twee weken vind je ook weer 2 halve pagina's in de Stedendriehoek, steeds met een andere boodschap.

 

In deze versie: Minder Den Haag in Apeldoorn. Een eerlijke energietransitie. Betere zorg en meer aandacht voor ouderen.

 

 

GB Apeldoorn, voor jouw dorp, jouw stad en jouw welzijn


Ongekende flyer actie

2 maart 2022

 

Vanochtend vroeg zijn onze kandidaat raadsleden weer op stap om te flyeren. Inmiddels een van de laatste rondes, waarbij we gemiddeld 4.000 brievenbussen raken.

 

Wist je dat GB Apeldoorn als eerste partij ooit vrijwel alle huishoudens in de stad en dorpen van onze gemeente een flyer persoonlijk in de brievenbus heeft gedaan? Ruim 60.000!   

 

Zo hebben onze nieuwe raadsleden niet alleen alle wijken en dorpen tot in de straat leren kennen. We hebben ook enorm leuke en interessante gesprekken gehad met inwoners die ons spontaan aanspraken.

 

GB Apeldoorn, voor jouw dorp, jouw stad en jouw welzijn


GB adverteert in wijkkranten

1 maart 2022

 

Vandaag staan we met een pagina grote advertentie in de wijkkranten van Zuid en de Maten. Deze krant wordt verspreid bij ca. 20.000 huishoudens in die wijken.  

 

De boodschap is simpel. Kies je voor échte verandering, dan kies je voor GB Apeldoorn. De enige onafhankelijke politieke partij in Apeldoorn die een duidelijke keuze maakt om grondrechten en burgerinspraak voor alles te zetten. Die kiest voor verbinding vanuit liefde voor de medemens.

 

 

 

GB Apeldoorn, voor jouw dorp, jouw stad en jouw welzijn


GB op de radio

1 maart 2022

 

Vanaf vandaag hoor je op de lokale radiozenders RTV Apeldoorn, Samen1 en Radio Continu onze radio campagnespots. We hebben een versie met mannenstem en vrouwenstem.

 

De radiospots worden de komende twee weken ca. 350 keer uitgezonden op het volle uur. Hiermee hopen we ook weer vele tienduizenden Apeldoorners te bereiken om onze boodschap te brengen dat je voor echte verandering kiest met lef. 

 

Je kunt ze hier ook horen: Mannenstem  Vrouwenstem. Ingesproken door mensen uit onze eigen club!

 

 GB Apeldoorn, voor jouw dorp, jouw stad en jouw welzijn


De GB Aanhanger al gezien?

1 maart 2022

 
Heb jij hem al zien rijden? De GB Aanhanger?

 

In de komende weken rijdt onze promotieaanhanger door heel Apeldoorn stad en de dorpen.

 

Ook nemen we af en toe de verplichte rustpauze en staan we eventjes stil ergens in Apeldoorn waar je ons goed kunt zien. Toeter gerust als je ons tegenkomt, we zwaaien altijd terug :-)

 

 

 GB Apeldoorn, voor jouw dorp, jouw stad en jouw welzijn