Hoe is de JOGB georganiseerd?

De Jongeren Organisatie GB (JOGB) is een afdeling binnen het formele bestuur van GB Apeldoorn.

 

Onze afdeling wordt bestuurd door vier bestuurders. De uitgangspunten van de JOGB zijn afgestemd met het GB-bestuur. 

 

Net als GB ondersteunt de JOGB het GB Tienpuntenplan. 

 

De verdere inrichting en activiteiten worden aan de JOGB zelf overgelaten, We werken dus heel zelfstandig en nemen de meeste beslissingen zelf. Dat was een speciaal verzoek van de ons, want die oudere mannen en vrouwen,,,,, nou ja, je weet wel. 

Het JOGB bestuur

Melvin Veldhuis

voorzitter

Juan Wunderink

vicecvoorzitter

Samuel Brugge

bestuurslid

Gerald Lange

bestuurslidWil jij ook actief worden voor de JOGB en ben je tussen de 18 en 30 jaar oud? En wil je je inzetten voor het welzijn van jongeren tussen de 5 en 30 jaar? Meld je dan aan via onderstaand formulier en JOGB-voorzitter Melvin Veldhuis neemt contact met je op. Wie zich voor eind oktober 2021 als actief lid aanmeldt kan zich ook verkiesbaar stellen en op de officiële kieslijst komen van GB Apeldoorn voor de verkiezingen in maart 2022.

 

Je kunt op twee manieren actief zijn voor de JOGB.

 

Als sympathisant 
Je doet mee met alle discussies op social media en wordt uitgenodigd voor leuke evenementen, maar beslist niet mee in vergaderingen en je kunt je ook niet verkiesbaar stellen. Deelnemen als sympathisant is gratis.

 

Als JOGB-lid
Kosten € 10,00 per jaar. Je kunt meedoen met de discussies op social media, wordt uitgenodigd voor alle evenementen, beslist samen met andere JOGB- leden mee over standpunten, verdere groei en ontwikkeling van de JOGB en je kunt je verkiesbaar stellen voor de gemeenteraad.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.