Hoe is de JOGB georganiseerd?

De Jongeren Organisatie GB (JOGB) is een afdeling binnen het formele bestuur van GB Apeldoorn.

 

De afdeling wordt in principe bestuurd door drie bestuurders, waaronder de voorzitter, maar meer mag ook. De uitgangspunten van de JOGB zijn natuurlijk afgestemd met het GB-bestuur. 

 

Net als GB ondersteunt de JOGB het GB Tienpuntenplan. 

 

De verdere inrichting en activiteiten wordt aan de JOGB zelf overgelaten, we kunnen dus heel zelfstandig werken en beslissingen nemen. GB wil graag dat we zoveel mogelijk zelfstandig opereren. Uiteraard kan de JOGB wel voor raad en advies terecht bij het bestuur.

Het JOGB bestuur

Voorzitter

Melvin Veldhuis

Melvin (22 jaar) was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in politiek.Wil jij ook actief worden voor de JOGB en ben je tussen de 18 en 30 jaar oud en wil je je inzetten voor het welzijn van jongeren tussen de 5 en 30 jaar? Meld je dan aan via onderstaand formulier en JOGB-voorzitter Melvin Veldhuis neemt contact met je op. Wie zich voor eind oktober 2021 als actief lid aanmeldt kan zich ook verkiesbaar stellen en op de officiële kieslijst komen van GB Apeldoorn voor de verkiezingen in maart 2022.

 

Je kunt op twee manieren actief zijn voor de JOGB.

 

Als sympathisant 
Je doet mee met alle discussies op social media en wordt uitgenodigd voor leuke evenementen, maar beslist niet mee in vergaderingen en je kunt je ook niet verkiesbaar stellen. Deelnemen als sympathisant is gratis.

 

Als JOGB-lid
Kosten € 10,00 per jaar. Je kunt meedoen met de discussies op social media, wordt uitgenodigd voor alle evenementen, beslist samen met andere JOGB- leden mee over standpunten, verdere groei en ontwikkeling van de JOGB en je kunt je verkiesbaar stellen voor de gemeenteraad.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.