Jongeren Organisatie GB

Is politiek voor jongeren saai?
Niet bij de JOGB!

 

 

Wil jij als jonge inwoner van Apeldoorn veel meer te zeggen hebben in onze gemeente? En voor échte verandering zorgen voor jongeren in Apeldoorn?

 

Dan hebben wij goed nieuws voor je, want dé onafhankelijke politieke partij GB Apeldoorn heeft een jongerentak opgezet die echte invloed gaat krijgen in onze gemeente.

 

GB wil bij de verkiezingen op 16 maart 2022 ook een jongere in de gemeenteraad, die gaat meebeslissen over belangrijke ontwikkelingen, regels en wetgeving. En jij kunt daar nu deel van uitmaken!

 

Hieronder vind je de verschillende thema's waar de JOGB (Jongeren Organisatie GB) mee aan de slag gaat.

 

Je kunt ook direct meepraten op JOGB Insta!Wil jij ook actief worden voor de JOGB, ben je tussen de 18 en 30 jaar oud en wil je je inzetten voor het welzijn van jongeren tussen de 5 en 30 jaar? Meld je dan aan via onderstaand formulier en JOGB-voorzitter Melvin Veldhuis neemt contact met je op.

 

Je kunt op twee manieren actief zijn voor de JOGB.

 

Als sympathisant 
Je doet mee met alle discussies op social media en wordt uitgenodigd voor leuke evenementen. Deelnemen als sympathisant is gratis.

 

Als JOGB-lid
Kosten € 10,00 per jaar. Je kunt meedoen met de discussies op social media, wordt uitgenodigd voor alle evenementen, beslist samen met andere JOGB- leden mee over standpunten, verdere groei en ontwikkeling van de JOGB en je kunt je verkiesbaar stellen voor de gemeenteraad.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.