Organisatie GB APELDOORN

FRACTIE


Antoon Huigens

Raadslid

Ervaring 

Theorie:

Praktijk:

 

Portefeuille
Algemeen bestuur, Organisatie en dienstverlening, Openbare orde en veiligheid, Vastgoed, Wonen, Bouw- en Grondzaken.Eveline van der Smit

Fractievertegenwoordiger

Ervaring 

Theorie:

Praktijk:

 

PortefeuilleSent G. Wierda

Fractievertegenwoordiger

Ervaring 

Theorie:
Praktijk:

 

Portefeuille

Ruimtelijke ordening (natuur, agrarisch en toeristisch landschap), Duurzaamheid, Mobiliteit, Hulpdiensten en Publieke Gezondheid, ICT, Lobby, Rijksbeleid, Citymarketing en Monumenten.Ben de Haan

Fractievertegenwoordiger

Ervaring 

Theorie:
Praktijk:

 

Portefeuille

Kunst en Cultuur, Sport, Evenementen en Bestemmingsplannen.


Vereniging


Michiel van Asselt

Voorzitter

Theorie: HBO Communicatie en Account Management HBO+

Praktijk: Deze vrolijke, ambitieuze en gemotiveerde man houdt van aanpakken en resultaat, met een sterk geloof in 'samen staan we sterker'.

Ik ben Michiel van Asselt en ben geboren in Apeldoorn. Op mijn 18e ben ik in Groningen gaan studeren. Na mijn studie en eerste carrière stappen keerde ik in 2016 terug naar Apeldoorn, waar ik nu enkele jaren met heel veel plezier woon, samen met mijn partner Margreet en onze dochter Liselotte. Na al jaren politiek geïnteresseerd te zijn, ben ik in 2018 actief geworden bij GB-APELDOORN. Vooral omdat ik geloof in de kracht van samen. Ik voel me dan ook vereerd dat ik voorzitter mag zijn van deze partij en een bijdrage kan leveren aan de groei en verdere uitbouw van deze mooie vereniging.Antoon Huigens

Algemeen Bestuurslid

Theorie: 

Praktijk: Rolf van Zutphen

Algemeen Bestuurslid

Theorie: GBV Gezond Boeren Verstand (if it looks, talks and walks like a duck it probably is a ….)

Praktijk: Geboren op 24 oktober in Oldenzaal (een rasechte boeskool), via Gendt, Huissen en Arnhem in 2002 in Apeldoorn geland. Na mijn fantastische verplichte militaire dienst, 16 jaar als manager in de supermarkt en 12 jaar als salarisadministrateur/applicatiebeheerder in de detachering/loondienst gewerkt. In die tijd diverse vakopleidingen, Middenstand, VPS (1 t/m 4), CBC, Nemas, MHB, MPB enz. afgerond. Inmiddels werkzaam als zelfstandig applicatiebeheerder/salarisadministrateur. Ik vind dat een mens invloed uit moet kunnen oefenen op zijn directe leefomgeving, dat is nu politiek gezien niet zo. Om dat te veranderen ben ik actief geworden voor GB-Apeldoorn. Recht door zee (wat je zend ontvang je terug), liegt nooit en sta mijn mannetje!
Interesses: Koi, motor & cabrio rijden, badminton & skiën, Formule 1.

 Jeffrey Leichel

Algemeen Bestuurslid
Penningmeester a.i.

Theorie: Lyceum, Marketing (HBO+), Finance (HBO+), Key-Accountmanagement.

Praktijk: Na mijn opleidingen (deels gevolgd in avondstudies) voor verschillende internationale organisaties gewerkt waaronder Mobil Oil en Equens in diverse management -en directiefuncties. Sinds 2001 ben ik zelfstandig ondernemer in finance en handel en gevestigd in Apeldoorn. Ik heb twee (financiële) boeken geschreven, een topervaring die ik iedereen aanbevelen en ben ook consultant communicatie en strategie voor een branchevereniging, waar ook regelmatig overleg met politiek Den Haag bij hoort. In het verleden heb ik wat nationale bekendheid opgebouwd als een van de bekendste woekerpolisexperts in Nederland, waarin ik het voor gedupeerden opnam tegen de grote verzekeraars.

Mijn passie is ingewikkelde zaken eenvoudig maken en in de communicatie scherp aan de wind varen om politiek Nederland wakker te schudden. We leven in een enorm boeiende wereld waarbij o.a. technologie ons kan helpen de invloed van burgers te vergroten. En dat is hard nodig na jarenlange centralisatie van macht.Christina Virabian

Algemeen bestuurslid

Theorie:

Praktijk:

 Agnes Bolwerk

Algemeen Bestuurslid a.i

Ervaring 

Theorie:
Praktijk: